Smrt ve vodě a úředník EU

5. 12. 2016 15:59:47
Zatímco se z mainstreamových médií dozvídáme další výsledky jakýchsi průzkumů mezi kavárníky o ztrátě popularity prezidenta republiky, zapadá poněkud zpráva, která doslova letí nejen Evropou, ale i celým světem, Maria Ladenburger

Ta zpráva není pozitivní, naopak katastrofální. Zkorumpovaní politici, kteří na příkaz oligarchů otevřeli hranice pro nelegální migranty, ať to již jsou muži bílí, tmavší, žluťoučcí nebo ti nejtmavší z tmavších, barva kůže je opravdu nepodstatná, nyní sklízí příšerné plody.

Migranti kradou, znásilňují a vraždí, dotace však pokračují plynule dál. Peníze ECB se totiž tisknou v nekonečných objemech, tak kdopak by se tím ještě trápil. Nejsou stejně ničím kryté, takže šup je skrze "ziskovky" přes migranty do kapes oligarchů. Jak říká Ilona Švihlíková, dnes je to nejčastější způsob tunelování veřejných rozpočtů a rozpočet EU za takový rozhodně pokládat lze.

Bohužel, nic nejde tak hladce, jak se čekalo a i úředníci EU, kteří mají podobné toky podivných peněz zajišťovat, nyní zjišťují, že podpora proimigrantské politiky pro ně může být smrtelně nebezpečnou hrou s ohněm.

Dne 26. října letošního roku přesně v 02.37 opustila devatenáctiletá Maria Ladenburger párty své fakulty a jako obvykle jela na kole domů. Studentka medicíny z Freiburgu byla po cestě zastavena, znásilněna, zavražděna a hozena do řeky nelegálním afghánským migrantem, který ze své země utekl v roce 2015. Její mrtvé tělo bylo 17. října nalezeno na břehu řeky Dreisam poblíž Schwarzwald-Stadion celku SC Freiburg.

Zdrcená rodina vydala 26. října smuteční oznámení v deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung,(Traueranzeige Maria Ladenburger, Frankfurter Allgemeine Zeitung, 26 October 2016) a 27. října ji pohřbila v Bruselu. Maria, která svému vrahovi vytrhla podivný chomáč 18,5 cm dlouhých černých vlasů, nebyla jen tak nějaká dívka z lidu, nýbrž dcera vysokého úředníka EU, Dr. Clemense Ladenburgera, LL.M. Ten je Assistent des Generaldirektors des Juristischen Dienstes der Europäischen Kommission, Brüssel (http://europainstitut.de/index.php?id=1188), tedy asistentem generálního ředitele právní služby Evropské komise.

Maria navíc působila v rámci pomoci uprchlíkům, což ji jistě doporučil nebo minimálně schválil otec. Svou chybu poznal tím nejkrutějším možným způsobem, přišel o ni. Do konce života si to bude vyčítat, na rozdíl od mnoha dalších sluníčkářů, kteří nepochopí asi nikdy. Maria byla členkou Refugee Help Freiburg. Na jedné fotce ji dokonce s kamarádkami nalezneme plnou úsměvů v Praze na hradní zdi.

Reálnou odměnu za pomoc uprchlíkům poznala na vlastní kůži, což se bohužel nedá říci o dalších mnoha neziskovkách a podivných spolcích, které ji dodnes za veřejné peníze uplatňují. Pochybuji, že je dotují bohatí miliardáři, kteří tolik chtějí pomoci bídným mužům z poza oceánu a afghánských hor. Na Orlík si je ostatně Karel Schwarzenberg dosud nevzal, přitom jej mnozí tolik prosili. A asi na ně ani nějaký ten milionek dosud nedal. Jak smutné. Možná by se i mu a jeho bilderbergským kolegům dostalo zasloužené odměny v podobě zničeného interiéru a vyrabovaných sklepů. Snad tedy někdy příště...

Jak to ovšem bylo s nebohými chudáčky uprchlíky ve Freiburgu? No, byly s nimi problémy, ne že ne. Zaznamenány byly krádeže, napadání, sexuální útoky, prodej drog, prostě normální sorta problémů, které se s těmito živly pojí úplně všude. Média tyto problémy označila za "lokální a banální". Jsou zkorumpovaná a píší podle toho, co se jim řekne. Právě proto v nich nalezneme tolik skrytého marketingu. Z něčeho přece žít musí, když už si je skoro nikdo nekupuje, no ne...

Německá policie naštěstí není plná růžových sluníček, ale profesionálů a zahájila rozsáhlé vyšetřování. Nejvíce jim pomohla sama poškozená Maria, která vytrhla útočníkovi vlasy. Jeho účes byl specifický a podle stop DNA se jej nakonec i podařilo najít. Bohužel, v případě vánočních útoků sexuchtivých migrantů se zločince nepodařilo vypátrat a odsoudit dodnes. Velmi důležité bylo, že na ranních záběrech z 17. října, které byly pořízeny CCTV z auta, vraha rozpoznala policistka. To byl patrně klíč. Afghánský mladík se pod tíhou důkazů ke znásilnění a zavraždění dívky doznal. Stopy DNA, které vrah zanechal, budou jistě dostatečným důkazem pro jeho odsouzení. Neradujme se však předčasně. Tato migrantská zrůda má pouhých 17 let, což samozřejmě velmi výrazně sníží délku trestu. Pokud se tedy nestane něco mimořádného, např. že by byl vyhoštěn, může brzy zabíjet znovu. Bohužel, humanismus nám přikázal zrušit trest smrti. Osobně jsem pro jeho opětovné zavedení a uplatnění nejen vůči vrahům, ale i zkorumpovaným politikům. V tom případě by se ovšem gilotina v ČR nezastavila jak je den dlouhý :-( Na druhé straně by to zase bylo potřeba.

To, že migranti vraždí ve vícero případech víme přímo od policie. Dvaadvacetiletá Švédka Alexandra Mezherová byla zavražděna mladým uprchlíkem přímo v azylovém centru pro mladistvé, kde stejně jako Ladenburgerová pracovala jako dobrovolnice. To je starší případ. Policie ovšem v současné době prošetřuje jiný. Na začátku listopadu byla znásilněna a zavražděna Carolin G, věk 27 let. Stalo se tak při jogingu v Endige, jen 18 mil (29 km) od Freiburgu. Držme palce, ať vraha brzy nalezne. Nebudeme zatím předjímat kdo jím byl. Mohl to být kdokoliv.

V současné době je v Německu, tedy říši jisté zkorumpované loutky Merkelové, asi přes 1 000 000 čerstvých uprchlíků. Zkuste si sami vytipovat, který z těch chudáčků může zabít vaši dceru. Budete proti tomu něco dělat? Budete i nadále podporovat politiku ničím neřízené migrace a neskutečných dotací "ziskovkám", které se pohybuji v miliardách EUR? Pokud ano, Bůh vám buď milostiv, jak se u nás historiků krásně říká.

Na závěr si jako memento ukážeme fotomontážní snímek, navazující na zinscenovanou fotku malého dítěte, které díky rodičům pašerákům migrantů utonulo ve Středozemním moři. Tentokrát to není tvář malého chlapečka, ale nádherné sedmnáctileté holčičky, která za svou naivní pomoc imigrantům a hloupost svého otce zaplatila nejvyšší cenu. Nyní i my musíme za každou cenu ochránit nejen naše děti, nýbrž i občany všech zemí Evropy. Zkorumpovaní politici nám v tom nesmí bránit.

Autor: Tomáš Bouzek | pondělí 5.12.2016 15:59 | karma článku: 43.92 | přečteno: 3776x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 18 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 12.34 | Přečteno: 160 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.23 | Přečteno: 569 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 9 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1022

Vystudoval jsem historii a stal se odborníkem na vojenskou leteckou problematiku první poloviny 40. let. V dřívější době jsem působil hned ve dvou politických stranách a dělal krátkodobě poradce poslanci Ing. Miroslavu Krajíčkovi. Působil jsem i jako tzv. trendmaker. Již od roku 2006 se výrazně stavím do boje protikorupci.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...